Біля Криму російські військові побили родину з Херсонщини, загинув чоловік

Біля Криму російські військові побили родину з Херсонщини, загинув чоловік

Укрінформ
На тимчасово окупованій території російські військові побили родину з Херсонщини, внаслідок чого загинув чоловік, а жінка отримала важку травму.

Про це рух опору «Жовта стрічка» повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ

«Активісти руху «Жовта Стрічка» повідомляють про надзвичайну ситуацію, яка сталася по дорозі з Херсонщини до Криму. Напередодні сім'я, чоловік і дружина з дитиною та ще одним дорослим, направляючись по дорозі до Криму, були зупинені та жорстоко побиті військовослужбовцями РФ, які знаходилися у нетверезому стані», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна не видала Росії на обмін військового Шишимаріна, якого першим засудили за воєнний злочин

Зазначається, що чоловік отримав травми, несумісні з життям, і помер за кілька годин. У жінки черепно-мозкова травма, тому вона має проблеми з функціонуванням мозку. Інший дорослий та дитина зазнали легких травм.

У Русі опору підкреслили, що окупаційна влада не спроможна контролювати військових злочинців РФ, а ця ситуація, як і безліч схожих історій, залишиться безкарною з їхньої сторони.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-