Кримський політв'язень Богдан Зіза привітав звільнення з полону Джеляла та ще дев'ятьох українців

Кримський політв'язень Богдан Зіза привітав звільнення з полону Джеляла та ще дев'ятьох українців

Укрінформ
Засуджений окупантами до 15 років ув'язнення кримський художник Богдан Зіза у відкритому листі до своєї сестри Олександри Баркової привітав звільнення з полону РФ першого заступника голови Меджлісу Нарімана Джеляла та ще дев'ятьох українців.

Про це повідомила сестра політв'язня Олександра Баркова в Iнстаграмі, передає Укрінформ.

«Яка неймовірна новина! Це справжнє свято, з яким я вітаю всіх, хто повернувся додому та їхніх близьких!", - написав Зіза.

Він розповів, що кожен за ґратами уявляє перед сном цей момент повернення, прокручує в голові десятки всіх можливих варіантів цього, і з думками про дім та рідних, з посмішкою на обличчі засинає. "Як же я радію, що для деяких з нас ця подія сталась! Ця заповітна мрія нарешті стала реальністю. Дякую прекрасним людям, які зробили це можливим!", - йдеться у листі.

Кримчанин зазначив, що справжній дім — це, в першу чергу, місце, де тебе хочуть побачити та обійняти.

"Ця подія — повернення цивільних — важливий сигнал про те, що ми тут не забуті, про нас пам’ятають, і за нас борються. У всіх нас є дім, в якому нам раді, і я не маю жодного сумніву, що кожен ув’язнений совісті, кожен ув’язнений цієї війни, в нього повернеться! Дякую всім чудовим, хто для цього трудяться!", - наголосив він.

Читайте також: Наріман Джелял: У російській в'язниці я не дозволяв собі зневіритися

Раніше Укрінформ повідомляв, що 28 червня з російського полону повернули ще десятьох цивільних, серед них - Наріман Джелял.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-