На окуповану Луганщину з’їжджаються тисячі мігрантів з Росії та Середньої Азії - Лисогор

На окуповану Луганщину з’їжджаються тисячі мігрантів з Росії та Середньої Азії - Лисогор

Укрінформ
У тимчасово окупованих районах Луганської області зростає кількість мігрантів з віддалених регіонів Росії, а також із країн Середньої Азії.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Укрінформ.

«Сподіваються на «віджате» житло – у так званій «ЛНР» зростає кількість мігрантів. Лише за останні два місяці їх зареєстрували понад сім тисяч. Це – представники віддалених регіонів Росії і громадяни країн Середньої Азії, які не змогли облаштувати життя у РФ. Більша частина приїздить із родинами», - йдеться у повідомленні.

За словами Лисогора, мігранти сподіваються отримати нерухомість, яку на окупованій Луганщині поступово відбирають у тих, хто евакуювався.

Окрім того, з Кремля окупаційній «владі» Луганщини спустили завдання організувати «волонтерські організації» у кожному місті та райцентрі. «Тобто, організувати добровольчий рух, який буде добровільно виконувати накази зверху», - зауважив керівник ОВА.

Читайте також: Загарбники використовують ТОТ Луганщини для утилізації прострочених продуктів

Він додав, що такі центри вже відкрито в Алчевську, Кадіївці, Довжанську. В інших населених пунктах так званої «ЛНР» в екстреному порядку наказано організувати рух «добробайтерів» до 1 серпня.

Як повідомлялося, у деяких містах і районах ТОТ Луганщини відсутнє водопостачання, в обласному центрі подача води суттєво обмежена. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-