Росіяни агітують молодь в окупації вивчати театральне мистецтво в інституті Кобзона - ЦНС

Росіяни агітують молодь в окупації вивчати театральне мистецтво в інституті Кобзона - ЦНС

Укрінформ
Росіяни агітують випускників шкіл із тимчасово загарбаних територій України вступати на навчання до московських вишів, аби максимально вихолостити українську ідентичність.

Про це в Телеграмі повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Росіяни агітують молодь ТОТ України на навчання до Кобзона. Кремль реалізовує свою стратегічну програму з перевиховання дітей із тимчасово окупованих територій України аби максимально вихолостити українську ідентичність. Цього разу для досягнення мети вирішили агітувати на навчання у Московський інститут театрального мистецтва імені Кобзона», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, для дітей із так званих «нових регіонів РФ» пропонують безоплатне навчання та високі стипендії. Натомість студенти відпрацьовуватимуть на обов’язкових практиках.

Передбачається, що це будуть пропагандистські відеоролики про «щасливе життя» у «звільнених від бандерівців» і винищених Маріуполі, Бахмуті чи Авдіївці.

Читайте також: Росіяни примусово «денацифіковуватимуть» українських дітей - ЦНС

«Використовуючи дітей у своїх загарбницьких цілях, Кремль порушує Женевські конвенції. Втім, життя показує, що для Путіна і його вбивць закони нічого не означають. Зупинити його можуть тільки Сили оборони України», - наголошує Центр національного спротиву.

Як повідомляв Укрінформ, школам в окупації нав’яжуть літературу, яка прославляє загарбницькі війни Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-