У Севастополі затримали чоловіка за «дискредитацію» армії РФ у соцмережах

У Севастополі затримали чоловіка за «дискредитацію» армії РФ у соцмережах

Укрінформ
У тимчасово окупованому Севастополі російські поліцейські затримали чоловіка за «дискредитацію» армії РФ у соцмережах.

Про це повідомляє "Крим Реалії" з посиланням на створене Росією "управління МВС РФ у Севастополі", передає Укрінформ.

"Російські поліцейські затримали в анексованому Севастополі місцевого жителя за «дискредитацію Збройних Сил Російської Федерації». Затриманий – 51-річний севастополець, якого у 2022 році було притягнуто до адміністративної відповідальності за «публічне демонстрування нацистської символіки»", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що затриманий на своїх сторінках у соцмережах протягом більш як двох років «здійснював публічну дискредитацію Збройних Сил Російської Федерації у зв'язку із проведенням спеціальної військової операції в Україні». Чоловік нібито розмістив дві «дискредитуючі» публікації, а також залишив 14 коментарів аналогічного змісту під різними постами.

Читайте також: Жительку Севастополя оштрафували за «дискредитацію» армії РФ

Повідомляється, що щодо чоловіка силовики РФ склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 20.3.3 КпАП РФ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді адміністративного штрафу у розмірі від 30 до 50 тисяч рублів. Матеріали направлені до підконтрольного РФ Гагарінського районного суду.

Раніше Укрінформ повідомляв, що у тимчасово окупованому Криму російські загарбники порушили 699 справ за "дискредитацію ЗС РФ". З них у 612 випадках було винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-