Росіяни відправили до табору на військовий вишкіл 11 підлітків з Кадіївки на Луганщині

Росіяни відправили до табору на військовий вишкіл 11 підлітків з Кадіївки на Луганщині

Укрінформ
Російські загарбники відправили групу підлітків з тимчасово захопленої Кадіївки Луганської області до оборонно-спортивного табору.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

11 юнаків та дівчат з Кадіївки привезли до російського оборонно-спортивного табору "Авангард". Це вже третя група українських дітей, яких цьогоріч загарбники відправили туди на військовий вишкіл. Упродовж трьох тижнів школярі проходитимуть навчання з військової тактики, опановуватимуть стрілецьку зброю, відвідуватимуть пропагандистські лекції.

За словами начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора, найчастіше росіяни застосовують БПЛА біля Макіївки, де зафіксована робота 63 безпілотників, а в районі Невського – ще 45.

"По цих населених пунктах росіяни вели вогонь з артилерійських установок різних типів. По Макіївці завдали удару з реактивної системи залпового вогню", – поінформував Лисогор.

Бойові зіткнення відбулися поблизу Стельмахівки, Андріївки, Невського та Макіївки.

Читайте також: У Макіївці на Луганщині через обстріли не вцілів жоден будинок - ОВА

Як додали в ОВА, у так званій "ЛНР" збираються запровадити гібридну пошту. Вона має замінити електронну. Скористатися нею можна буде у відділеннях зв’язку. Ідею цифрового занепаду реалізовує загарбницьке "міністерство цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій". Оператори прийматимуть документи в електронному вигляді або скануватимуть паперові. На базі відділення іншого населеного пункту їх друкуватимуть та доставлятимуть адресату.

Як повідомляв Укрінформ, у Луганську російські загарбники створили "флагманську" школу, де готуватимуть директорів ПТУ, які виховуватимуть "правильне" покоління на тимчасово захоплених територіях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-