Дітей бойовиків із «ЛНР» відправили до Сибіру - проходити «курс молодого бійця»

Дітей бойовиків із «ЛНР» відправили до Сибіру - проходити «курс молодого бійця»

Укрінформ
Понад два десятки дітей з тимчасово окупованої Луганщини попрямували до Кемерова проходити курс молодого бійця й навчатися навичкам пропагандистів.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Групу з-понад 20 дітей із сімей учасників війни та загиблих бойовиків із так званої «ЛНР» зібрали й направили у Кемерово для участі у проєкті «гордість нації». Один із напрямів підготовки – курс молодого бійця. Також їх ознайомлять із методами російської пропаганди та організують дітям вивчення поглибленого курсу переписаної історії. Наголошують, що захід має посилити інтеграцію окупованих територій до російського суспільства», - написав Лисогор.

Читайте також: Росіяни відправили до табору на військовий вишкіл 11 підлітків з Кадіївки на Луганщині

Водночас він зазначив, що у Лисичанську зупинили показову відбудову декількох багатоповерхівок після демонтажу дахів. Жителі будинків скаржилися місцевій окупаційній владі, що ремонтники взялися відновлювати виключно вцілілі об’єкти нерухомості і розібрали непошкоджені дахи. Вимагали поновлення робіт.

«Поки підрядник не поспішав – будинки затопило зверху донизу унаслідок зливи. Ліквідовувати наслідки теж ніхто не з’явився», - зазначив очільник Луганської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, на ТОТ росіяни перетворили школи на осередки пропаганди.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-