Окупанти у Криму планують побудувати ще один сміттєвий полігон - Центр нацспротиву

Окупанти у Криму планують побудувати ще один сміттєвий полігон - Центр нацспротиву

Укрінформ
Російські окупанти планують побудувати новий сміттєвий полігон у Білогірському районі Криму вартістю понад мільярд російських рублів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«У Білогірському районі тимчасово окупованого Криму побудують об’єкт розміщення твердих комунальних відходів вартістю понад мільярд російських рублів. Це має бути чергове звалище відходів, з котрими окупаційна влада не в змозі впоратися, а його розташування стане ще однією екологічно небезпечною точкою на карті окупованих територій», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що Білогірський район за час російської окупації став особливо забрудненим. Стан радіаційного фону його територій перевищує допустимі норми.

Читайте також: Як Кремль знищує майбутнє етнічних росіян

«Новий полігон із сміттям остаточно зруйнує екологію Білогірщини. Зважаючи на те, що росіяни будують свої звалища на тимчасово окупованих територіях України, аби звозити сюди та утилізовувати саме непотреб з території РФ», - заявили у ЦНС.

Як повідомлялося, загарбники передислоковують на тимчасово окуповану Луганщину смітники, проти яких протестують мешканці російських міст.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-