На Керченській переправі після атак ЗСУ вийшли з ладу три залізничні пороми - соцмережі

На Керченській переправі після атак ЗСУ вийшли з ладу три залізничні пороми - соцмережі

Укрінформ
На Керченській переправі працювали залізничні пороми «Авангард», «Славянин» та «Конро Трейдер», які вийшли з ладу після атак ЗСУ.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Крымский ветер", підсумовуючи ситуацію з постачанням палива до тимчасово окупованого Криму, передає Укрінформ.

"На Керченській переправі працювали три залізничні пороми: «Авангард», «Славянин» та «Конро Трейдер»", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пором «Авангард» потрапив під удар 30 травня та був серйозно пошкоджений. У судна був фактично зруйнований правий борт. Наразі «Авангард» перебуває в ремонті, коли вийде на лінію - невідомо.

Пором «Славянин» ЗСУ пошкодили 23 липня, зараз цей пором очікує на ремонт, знаходиться в Азовському морі. А "Конро Трейдер" затонув після атаки 22 серпня в порту "Кавказ", паралізувавши на невизначений час роботу Керченської поромної переправи.

Читайте також: У Севастополі почав зникати бензин на АЗС після знищення порома в порту «Кавказ» - ЗМІ

Керченським мостом залізничним транспортом паливо до Криму не доставляють, тому що конструкції ослаблені після вибуху на мосту та горіння вантажного потягу. Також побоюються, що може знову бути завдано ракетного удару по вантажному потягу з паливом, додали в Телеграм-каналі.

Раніше Укрінформ повідомляв, що завдяки успішній операції Сил оборони України зупинена робота Керченської поромної переправи. Росіяни намагатимуться постачати в тимчасово окупований Крим пально-мастильні матеріали по суші - через окуповані Маріуполь, Мелітополь, Херсон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-