У Сімферополі приїжджих з Росії вже майже третина населення - активісти

У Сімферополі приїжджих з Росії вже майже третина населення - активісти

Укрінформ
У тимчасово окупованому Сімферополі вже майже третину частину населення становлять приїжджі з РФ. Окупанти не вірять у підтримку кримчан і максимально завозять своїх людей.

Про це повідомляє у Телеграмі рух опору "Жовта стрічка", передає Укрінформ.

"У місті (Сімферополі) дуже багато приїжджих росіян, не менше третини. Росія не вірить у те, що місцеве населення її реально підтримуватиме у вирішальний момент, тому максимально завозить своїх людей", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окупанти усіма способами заохочують росіян, в тому числі роздають відібрані і заповідні ділянки "ветеранам СВО".

За даними активістів, у Криму останнім часом серед молодого і середнього поколінь різко зріс рівень незадоволення владою.

Читайте також: Кримськотатарські активісти побачилися з рідними через рік після затримання - родичі

"Люди раніше боялися це обговорювати, а зараз говорять: про м'ясні штурми, про приховування прильотів, про корупцію. Бо відчувають, що окупаційна влада слабшає", - додали в русі опору.

При цьому активісти наголосили, що "в столиці Автономної Республіки Крим Сімферополі є наші люди, і доказ цього – ці світлини".

Раніше Укрінформ повідомляв, що за даними на кінець 2023 року, у тимчасово окупований Крим з 2014 року незаконно прибули 800 тисяч росіян, а 100 тисяч українців покинули півострів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-