Росіяни будують невідому споруду для захисту Керченського мосту - Плетенчук

Росіяни будують невідому споруду для захисту Керченського мосту - Плетенчук

Укрінформ
Ворог будує якусь захисну споруду в районі Керченського мосту в тимчасово окупованому Криму, як він вже це робив неодноразово, але зазнавав невдач через складні погодні умови.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" розповів речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

За його словами, наразі незрозуміло, що це за споруда, але навряд чи ворог зможе добудувати її в цьому сезоні.

«Що воно таке, стане зрозуміло, коли вони цю споруду добудують. Але в цьому сезоні, найімовірніше, вони це не зможуть зробити, бо починається період штормів, і відповідно будувати в таких умовах буде дуже складно. Це може бути захисна споруда, черговий перехід - висновки наразі робити зарано», - припустив Плетенчук.

Він також нагадав, що росіяни неодноразово намагалися збудувати захисні споруди для Керченського мосту, але щоразу зазнавали невдач через складні метеоумови.

«Побачимо, як вони пройдуть цей період, який починається восени і закінчується навесні. Вони постійно намагаються у Керченській протоці щось нове розташувати, розбудувати різноманітні гідротехнічні або загороджувальні споруди. Але періодично вони опиняються на березі після чергового шторму», - зазначив речник ВМС.

Читайте також: Сезон штормів може «скоригувати» споруду біля Кримського мосту - Плетенчук

Як повідомляв Укрінформ, раніше російські окупанти розташували на Керченському мосту в Криму самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-