Новий сервіс «Ти в Україні» допоможе мешканцям ТОТ отримувати правдиві новини

Новий сервіс «Ти в Україні» допоможе мешканцям ТОТ отримувати правдиві новини

Укрінформ
Рух спротиву "Жовта стрічка" спільно з Dovidka.info запустили сервіс "Ти в Україні", який навіть при спробі росіян повністю ізолювати інтернет чи заблокувати українські сайти дасть змогу українцям на тимчасово захоплених територіях залишатися на зв’язку з Україною.

Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України з посиланням на телеграм-канал руху спротиву "Жовта стрічка", передає Укрінформ.

"Сервіс включає безкоштовний VPN і спеціальний браузер для мешканців тимчасово окупованих територій (ТОТ)", - ідеться у повідомленні.

Метою сервісу є допомога мешканцям ТОТ бути в курсі українських новин навіть за умов блокування російськими загарбниками інтернету чи українських сайтів.

На сайті сервісу також розміщені корисні поради: де читати українські новини, як протидіяти російській пропаганді та як допомагати Силам оборони України.

Читайте також: Заяви окупантів про завершення інтеграційних процесів на ТОТ Херсонщини є фейком - облрада

Щоб скористатися сервісом, слід перейти на сайт за посиланням, заповнити коротку форму, дочекатися підтвердження та отримати інструкції щодо підключення до VPN і використання безпечного браузера, який працює на ТОТ.

Як повідомляв Укрінформ, активісти громадського руху "Жовта стрічка" провели у п'яти містах тимчасово захопленого Криму масштабну акцію спротиву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-