Ще чотирьох дітей повернули на підконтрольну Україні територію

Ще чотирьох дітей повернули на підконтрольну Україні територію

Укрінформ
На підконтрольну Україні територію повернули ще чотирьох дітей віком від 3 до 17 років, серед них – одна дитина, позбавлена батьківського піклування.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Сьогодні маю гарну новину – на підконтрольну Україні територію повернули ще чотирьох наших громадян», - ідеться у повідомленні. 

Як зазначається, це два хлопчики та дві дівчинки, віком від 3 до 17 років. Серед них – одна дитина, позбавлена батьківського піклування. Хлопчик вже зустрівся зі своїм дідусем і перебуватиме під його опікою.

Наголошується, що дітям допомогли повернутися на Батьківщину Офіс Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та благодійна організація «Save Ukraine».

Читайте також: Для ідентифікації та повернення українських дітей створюється база ДНК - ОП

Наразі діти у безпеці, отримують необхідну допомогу від відповідних служб. Прокудін висловив вдячність всім, хто бореться за кожну українську дитину і повертає додому.

Як повідомлялось, 27 вересня підконтрольну Україні територію в межах ініціативи Bring Kids Back UA вдалося повернути ще дев'ятьох дітей віком від 13 до 17 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-