Уряд спростив надання дозволів на артезіанські свердловини для медзакладів Харківщини

Уряд спростив надання дозволів на артезіанські свердловини для медзакладів Харківщини

Відео
Укрінформ
Кабінет Міністрів спростив бюрократичні процедури для будівництва артезіанських свердловин для медзакладів Харківщини у межах підготовки регіону до зими.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання уряду.

"Сьогодні для Харківської області спрощуємо всі бюрократичні процедури щодо будівництва артезіанських свердловин у медичних закладах. Це те, що ми вже зробили для південних областей. Буде діяти спрощена дозвільна процедура, а терміни виконання робіт максимально пришвидшаться. Таким чином, усі лікарні забезпечимо водою. Це лише частина комплексних заходів із підготовки регіону до зими, які здійснює уряд та місцева влада", - сказав він.

Шмигаль наголосив, що держава щодня працює над відновленням пошкоджених об’єктів там, де це можливо. Водночас - над перебудовою енергосистеми, аби зробити її децентралізованою та більш стійкою до атак ворога. Особлива увага приділяється регіонам, де є найбільші загрози.

Прем'єр-міністр також додав, що Президент Володимир Зеленський доручив активізувати відновлювальні роботи на Харківщині, де ворог прицільно руйнує критичну інфраструктуру.

Читайте також: Україна залучить на підтримку економіки ще майже $7,9 мільярда від США - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, наразі планові графіки відключень не застосовуються, оскільки дефіцит електроенергії покрили шляхом залучення сонячної генерації, а також завдяки виведенню з ремонту двох енергоблоків АЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-