Одеса та Анкара домовилися про співрацю щодо відбудови та інновацій

Одеса та Анкара домовилися про співрацю щодо відбудови та інновацій

Укрінформ
Столичний регіон Туреччини та Одеська область співпрацюватимуть у проєктах з відбудови України, економічній, аграрній, інноваціях та інших сферах. Також розглядається можливість підписання міжрегіональної угоди для нарощування та розвитку двостороннього співробітництва.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Одеську ОВА за результатами візиту начальник ОВА Олега Кіпера в Анкару.

“Відбудова, співпраця в економічній, аграрній, інноваційній, спортивній та освітній сферах - ці та інші теми обговорили з губернатором провінції Анкара Турецької Республіки Васіпом Шахіном”, - йдеться у повідомленні.

У ході розмови начальник ОВА Олег Кіпер запропонував губернатору провінції Анкара розглянути можливість підписання міжрегіональної угоди задля нарощування та розвитку двостороннього співробітництва.

Читайте також: На Миколаївщині відновили після обстрілів два ліцеї

Також Олег Кіпер попросив розглянути можливість організації відпочинку дітей військових та ВПО у провінції Анкара, аби діти малт можливість пожити без повітряних тривог та обстрілів, оздоровитися, познайомитись з новою культурою та традиціями дружньої країни.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Туреччина висловила зацікавленість долучитися до реставрації Аккерманської фортеці на Одещині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-