Уряд виділив майже ₴2 мільярди на відновлення теплопостачання Харкова

Уряд виділив майже ₴2 мільярди на відновлення теплопостачання Харкова

Укрінформ
Кабінет міністрів ухвалив рішення виділити додаткові 1,9 млрд грн на відновлення теплопостачання міста Харкова.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає Укрінформ із посиланням на його Телеграм.

"Сьогодні уряд виділяє додаткові 1,9 млрд грн на відновлення теплопостачання міста Харкова. Це кошти в межах гранту від Світового банку", - сказав він.

Шмигаль уточнив, що на цю суму закупатиметься необхідне обладнання та будуть проведені роботи, аби жителі міста взимку мали тепло у власних оселях.

Він додав, що триває робота над посиленням захисту енергетичних об’єктів та відновленням роботи ТЕЦ.

Читайте також: На програму єВідновлення направлять додаткові ₴6,8 мільярда - Шмигаль

За словами Прем’єр-міністра, від початку 2024 року Кабінет міністрів виділив додатково 12,1 млрд грн для Харкова та області.

"Від початку року уряд виділив Харківщині додаткові 12,1 млрд грн. Майже 6 млрд грн було виділено на будівництво фортифікаційних споруд. Додаткові 2,5 млрд грн для проходження опалювального сезону, з яких 2 млрд конкретно для міста Харкова, 1,7 млрд грн - на відновлення житла людей, медичних та освітніх закладів", - зазначив він.

Шмигаль нагадав, що для підтримки економіки регіону у квітні уряд ухвалив рішення про зниження податкового навантаження на підприємців, які продовжують працювати в Харківській області.

Як повідомляв Укрінформ, Шмигаль під час робочої поїздки оглянув будівництво фортифікаційних укріплень на Харківщині, на які цьогоріч Кабінет міністрів виділив 5,9 млрд грн.

Крім того, Прем'єр-міністр ознайомився з роботою одного з енергооб’єктів у Харкові, де планують встановити додаткові газотурбінні установки.

Фото: Кабмін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-