Галущенко обговорив із ЄБРР співпрацю у відбудові енергетики

Галущенко обговорив із ЄБРР співпрацю у відбудові енергетики

Укрінформ
Міністр енергетики України Герман Галущенко обговорив з делегацією Європейського банку реконструкції та розвитку на чолі з віцепрезидентом банку Маттео Патроне співпрацю для посилення стійкості енергосистеми та підготовки до зими.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міненерго.

"Зокрема, сторони обговорили поточні проєкти впровадження розподіленої генерації за участі державних компаній", - йдеться у повідомленні.

Галущенко наголосив, що потрібно максимально прискорити реалізацію проєктів для того, щоб підтримати енергосистему України під час опалювального сезону.

Сторони обговорили питання корпоративного управління ключових компаній енергосектору, зокрема призначення і обрання членів їхніх наглядових рад та керівництва.

Читайте також: Посли G7 закликали якомога швидше переобрати експертів до наглядової ради Укренерго

Окремо також обговорили можливість поглиблення співпраці в атомній енергетиці, зокрема, фінансування проєктів з посилення ядерної безпеки.

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль і віцепрезидент Європейського банку реконструкції та розвитку Маттео Патроне обговорили реалізацію спільних інфраструктурних і гуманітарних проєктів, зокрема про забезпечення водопостачанням Миколаєва.

Фото: Міненерго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-