Новий очільник Держагентства з відновлення назвав пріоритети своєї роботи

Новий очільник Держагентства з відновлення назвав пріоритети своєї роботи

Укрінформ
Голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України зосередиться на посиленні захисту критичної інфраструктури та будівництві житла для переселенців.

Як передає Укрінформ з посиланням на Міністерство розвитку громад та територій, на цьому голова Держагентства Сергій Сухомлин наголосив під час свого представлення колегам.

«Нам потрібно вчасно і швидко працювати над відновленням країни, а також швидко працювати над захистом критичної інфраструктури. “Шахеди” не будуть чекати, поки ми побудуємо захист. Тому перед нами зараз стоять оперативні, тактичні задачі, а також стратегічні – маємо планувати не лише на рік-два, але і на 10-15 років наперед», – сказав Сухомлин.

Він також зазначив, що основні зусилля зосередить, окрім посилення енергонезалежності держави, на будівництві житла для внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: Найєма звільнили з посади голови Держагентства відновлення

Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба під час представлення голови Держагентства з відновлення підкреслив, що для України важливо, щоб і міністерство, і Держагентство працювали в одному напрямку – як на центральному рівні, так і в роботі з регіонами. 

Як повідомлялося, 27 вересня уряд призначив Сергія Сухомлина головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури. До цього він обіймав посаду мера міста Житомир. Його було обрано міським головою 2015 року і переобрано на цю посаду на виборах 2020 року.

Фото: Мінінфраструктури

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-