Наступні 48 годин стануть вирішальними для подальшої політичної кар’єри Байдена - CNN

Наступні 48 годин стануть вирішальними для подальшої політичної кар’єри Байдена - CNN

Укрінформ
Сьогодні, у національне свято - День незалежності США 4 липня, Джо Байден планує порадитися в колі близьких, щоби визначитися з найважливішим рішенням щодо його участі в президентських перегонах.

Про це передає Укрінформ із посиланням на CNN.

«Президент збере членів сім’ї до Дня незалежності, що матиме вирішальне значення для його майбутніх обговорень про кампанію переобрання в Білому домі – він гостро потребує день без інтенсивних новин, що дозволить йому «перегрупуватися» в потенційно найважливіші 48 годин його політичної кар'єри»,- зауважує телеканал.

Як зазначається, Байден шалено бореться за порятунок свого подальшого президентства, однак занепокоєний, що його захлисне зростаюча хвиля критики й тиску всередині партії. Адже все більше демократів висловлюють сумніви, що він зможе перемогти Дональда Трампа після провального виступу на дебатах.

Коли в середу з’явилися припущення про те, що чинний глава Білого дому розглядає можливість вийти з перегонів, Байден однозначно заявив, що братиме участь у виборах, щоби перемогти. Потім він зустрівся з 20 губернаторами-демократами в Білому домі у спробі довести їм, що має енергію та спроможність, аби здобути перемогу на виборах та керувати ще чотири роки.

Читайте також: Байден заявив, що після дебатів із Трампом пройшов медогляд - Politico

Для того, щоби запевнити американців у своїх спроможностях, у п’ятницю Байден дасть інтерв’ю телеканалу ABC News, «яке тепер виглядає навіть більшим викликом, ніж дебати на CNN». Адже припинення передвиборчої кампанії Байдена, як і кожен його публічний виступ зараз, аналізуватиметься на предмет будь-яких помилок чи ознак вразливості.

Як повідомляв Укрінформ, члени Демократичної партії на вищому рівні заявляють, що обговорюють за зачиненими дверима питання, як замінити президента Джо Байдена, а не те, чи потрібно це робити. Тим часом, рішення щодо припинення участі в перегонах має прийняти сам кандидат у президенти США.

Фото: Wade Vandervort

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-