YouTube обмежить доступ підлітків до відео про вагу та фітнес

YouTube обмежить доступ підлітків до відео про вагу та фітнес

Укрінформ
Відеохостинг YouTube припинить рекомендувати підліткам відео, які ідеалізують певні рівні фізичної підготовки, вагу тіла або фізичні особливості, після висновку експертів, що такий контент може бути шкідливим.

Про це повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

Платформа, як і раніше, дозволить переглядати відео особам віком від 13 до 17 років, але її алгоритми не будуть рекомендувати користувачам у цій віковій категорії відповідний контент.

YouTube заявив, що такий контент не порушує його правил, але його повторний перегляд може вплинути на самопочуття деяких користувачів.

«Оскільки підліток формує своє уявлення і свої власні стандарти для себе, постійне споживання контенту з ідеалізованими стандартами, які починають формувати нереалістичний внутрішній стандарт, може призвести до формування негативних тверджень про себе», - сказав глобальний директор YouTube з питань охорони здоров'я Гарт Грем.

Нові правила, запроваджені в усьому світі, стосуються контенту, який: ідеалізує одні фізичні риси над іншими, наприклад, косметичні процедури, щоб зробити ніс тоншим; ідеалізує фітнес або вагу тіла, наприклад, вправи, які заохочують до певного вигляду; або заохочує соціальну агресію, наприклад, фізичне залякування.

Читайте також: У Росії погрожують відкликати ліцензії провайдерів, які прискорюють Ютуб

YouTube більше не буде надавати повторні рекомендації на ці теми підліткам, які зареєстровані на платформі.

Як повідомляв Укрінформ, YouTube Music запроваджує дві нові функції, які покращать пошук пісень на музичній платформі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-