Трамп заявив, що не хоче більше дебатів з Гарріс

Трамп заявив, що не хоче більше дебатів з Гарріс

Укрінформ
Дональд Трамп заявив у четвер, що не братиме участі в нових дебатах з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, адже, мовляв, він виграв попередні.

Про це експрезидент написав у своїй соціальній мережі Truth Social, передає Укрінформ із посиланням на The Hill.

«Коли боксер програє бій, перші слова, які можна почути з його вуст: «Я хочу реваншу», - зазначив Трамп, давши зрозуміти, начебто у вівторок він переміг Гарріс у дебатах - попри зовсім інакші результати опитувань.

«Вона відмовляється з’являтися на дебатах на (телеканалі – ред.) Fox та не хоче виступати на NBC і CBS. Камала повинна зосередитися на тому, що вона мала робити впродовж останніх майже чотирьох років. Третіх дебатів не буде!» - наголосив Трамп.

Читайте також: Трамп відмовився відповідати, чи хотів би він перемоги України

Невдовзі після появи цього допису Гарріс вийшла на сцену на мітингу в Північній Кароліні, де заявила про своє бажання знову зустрітися з колишнім президентом.

«Я вважаю, що ми зобов’язані перед виборцям провести ще одну дискусію»,- наголосила віцепрезидентка.

Як повідомляв Укрінформ, Камала Гарріс і Дональд Трамп зустрілися на дебатах 10 вересня на телеканалі ABC News. Експрес-опитування CNN, показало, що 63% глядачів вважають, що дебати виграла Гарріс, 37% – Трамп.

Читайте також: Трамп і республіканці шукають винуватців його хиб на дебатах

Кандидат від республіканців спочатку заявив про «наші найкращі дебати за всю історію», але згодом змінив свою позицію, звинувативши модераторів, які спростували деякі його неправдиві заяви про аборти та поїдання домашніх тварин іммігрантами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-