«В єдності – сила народу» – різдвяне привітання від СКУ

«В єдності – сила народу» – різдвяне привітання від СКУ

Відео
Укрінформ
Світовий конгрес українців привітав українську спільноту з величним святом Різдва Христового та побажав єдності у протистоянні російській загрозі, що наростає над Україною та Європою.

Як передає Укрінформ, різдвяне привітання розміщене на сайті СКУ.

"Різдвяні свята – це особливий час єдності: з нашими родинами, громадами, нашим укранським народом. «В єдності – сила народу» і тільки в єдності, ми можемо протистояти російській загрозі, що наростає над Україною та над європейським континентом", - йдеться в привітанні.

Від імені президента СКУ Павла Грода, організація українців побажала усім, хто святкує Різдво Христове, миру, здоров'я, злагоди та радості.

В СКУ закликали помолитися за захисників нашої батьківщини, та задля встановлення миру на українській землі, а також подякували волонтерам в українських організаціях та громадах, жертводавцям і всім друзям України.   

"Де б ми не жили, гордімося, що ми є українцями", - резюмували в СКУ.

Читайте також: Зеленський привітав українців із Різдвом та побажав миру

Сьогодні християни східного обряду відзначають Різдво Христове - одне з найурочистіших і найрадісніших свят року.

Сьогоднішнє Різдво урочисто святкують церкви, які використовують у своєму літочисленні юліанський календар. Зокрема, Православна Церква України, Єрусалимська, Російська, Сербська, Грузинська, Православна Церква Чеських земель і Словаччини, Афонські монастирі, Бесарабська митрополія Румунської православної церкви, а також Українська греко-католицька церква.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-