У Румунії голова СУР вручив призи конкурсу «Кращий вчитель української мови»

У Румунії голова СУР вручив призи конкурсу «Кращий вчитель української мови»

Фото
Укрінформ
Голова Союзу українців Румунії, депутат Микола Мирослав Петрецький вручив призи конкурсу «Кращий вчитель української мови», організованого СУР для вчителів української мови та літератури (а також вихователів) шкіл з українською мовою викладання.

Як передає Укрінформ, про це СУР повідомив у Фейсбуці.

З цією метою Петрецький в супроводі членів Ради СУР та працівників адміністративного відділу центрального офісу, здійснив поїздку до цілої низки населених пунктів, розташованих на заході, півночі та сході Румунії: Тирнова, Киндешти, Лугож, Бетхаузен, Віктор Влад Деламаріна, Мікула, Ремети, Кривий, Бистрий, Красний, Верхня Рівна, Вишавська долина, Сігету Мармацієй, Поляни, Луг-над-Тисою, Рускова, Вишово-Вижнє, Палтіну, Молдова Суліца, Сірет, Балківці, Келінешти Купаренку, Ізвоареле-Сучевей і Сучава.

Зауважується, що в конкурсі було розіграно 28 призів – мультимедійних пакетів, що складалися інтерактивної дошки, відеопроєктора та ноутбука.

«Голова СУР подякував освітянам за особливу відданість своїй роботі та за прищеплення дітям любові до рідного слова та українських традицій. Він також привітав зусилля вчителів, директорів шкіл та органів місцевого самоврядування щодо підтримки процесу викладання української мови, запевнивши їх у повній підтримці СУР щодо впровадження поточних та майбутніх проєктів та партнерств», – повідомили в СУР.

Нагадаємо, Союз українців Румунії подарував новорічні подарунки учням і дошкільнятам, які вивчають рідну українську мову.

Фото: СУР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-