Міноборони запускає серію роликів про можливості застосунку «Армія+»

Міноборони запускає серію роликів про можливості застосунку «Армія+»

Відео
Укрінформ
Міністерство оборони України випустить відео з покроковими алгоритмами, які спростять користування застосунком “Армія+”. Для перегляду вже доступний гід з авторизації військових у застосунку.

Про це у Фейсбуці написала заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко, передає Укрінформ.

“Дивіться перший епізод — про авторизацію у застосунку, щоб отримати доступ до Армія+ і використовувати доступний функціонал. Зокрема е-рапорти, які на першому етапі доступні для військовослужбовців ЗСУ та Держспецслужби транспорту”, - зауважила Черногоренко.

Читайте також: Міноборони допустило до постачання у ЗСУ один із найбезпечніших бронеавтомобілів у світі

За її словами, цей формат добре підходить всім, у кого виникають питання вже на етапі реєстрації чи створення рапортів. Важливо показати весь етап детально, щоб військовий міг просто його повторити та почати використовувати всі можливості застосунку “Армія+”.

“Ми хочемо пришвидшити впровадження Армія+ та масштабувати використання технологій у війську. Щоб Армія+ стала невід'ємним інструментом у службі, а папери назавжди відійшли в минуле”, - підкреслила заступниця міністра.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони України надало алгоритм дій, як виправити помилку в застосунку "Армія+" .

Фото: АрміяІnform

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-