У Закарпатському обласному ТЦК уточнили, що обшуки відбулися у ВЛК, а не в Хустському РТЦК

У Закарпатському обласному ТЦК уточнили, що обшуки відбулися у ВЛК, а не в Хустському РТЦК

Оновлено
Укрінформ
У Закарпатському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки заявили, що обшуки, про які раніше сьогодні повідомили деякі ЗМІ, відбулися не в Хустському РТЦК і його начальника, а стосувалися військово-лікарської комісії.

Про це відомство повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

"Закарпатський обласний ТЦК та СП офіційно заявляє, що інформація про нібито проведені обшуки в Хустському РТЦК та СП та у начальника Хустського РТЦК та СП Василя Зубатова є абсолютно неправдивою та безпідставною", - йдеться у повідомленні.

У відомстві уточнили, що заходи, про які йде мова, стосуються виключно діяльності військово-лікарської комісії (ВЛК) і "є частиною перевірки певних порушень у сфері медичних оглядів". "Варто нагадати, що ВЛК не є частиною ТЦК та СП і складається із цивільних лікарів", - повідомили в ТЦК.

Також тут зазначили, що підрозділи, підпорядковані Закарпатському обласному ТЦК, не мають жодного відношення до цих слідчих дій.

Читайте також: Начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК триматимуть під вартою без права на заставу

Раніше 21 серпня повідомлялося про проведення обшуків у Хустському РТЦК та у його начальника, пов'язані з хабарем.

Як повідомляв Укрінформ, СБУ затримала начальників Бориспільського і Бучанського територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а також їхнього спільника, які "заробили" на схемі з ухилення від мобілізації понад 1 млн дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-