Зеленська і бізнесмени Солт-Лейк-Сіті обговорили проєкти з відбудови української освіти та медицини

Зеленська і бізнесмени Солт-Лейк-Сіті обговорили проєкти з відбудови української освіти та медицини

Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська і представники бізнесу та філантропи Солт-Лейк-Сіті обговорила проєкти з відбудови освіти, медицини та гідного життя в Україні.

Про це Зеленська повідоміла у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Перша леді України подякувати штату Юта та його активним громадянам за допомогу Україні та розповіла найвпливовішим представникам Юти про проєкти й результати Фундації за дворічний період, якими команда надзвичайно пишається.

“Майже два роки тому саме в США я презентувала Фундацію Олени Зеленської і перші американські партнери, зокрема, HP, Microsoft, Amazon, JP Morgan, Open Society Foundation, Jewish Federations of North America, приєдналися до наших численних проєктів із відбудови освіти, медицини та гідного життя в Україні”, - зауважила дружина Президента України.

Вона зазначила, що Фундація разом з партнерами забезпечує учнів гаджетами для дистанційного навчання, облаштовує бомбосховища в школах. Також Фундація бере участь у зведенні будинків для великих прийомних родин та підтримує проєкт “Школа супергероїв”, щоб діти, які перебувають на тривалому лікуванні, могли навчатися при лікарнях. І вже створила шість освітніх центрів у різних містах країни.

За словами Зеленської, одна з таких шкіл була і в “Охматдиті”. Після удару російської ракети на її місці тепер уламки. Проте Фундація взяла на себе зобовʼязання відновити знищений освітній простір у лікарні “Охматдит”.

Читайте також: Зеленська і дружина прем'єра Британії обговорили підготовку фахівців у сфері ментального здоров'я

Як повідомляв Укрінформ, Олена Зеленська у США обговорила реалізацію проєктів з підтриманого проживання для людей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-