Харківщина реалізовуватиме проєкти з відбудови разом із німецькими партнерами

Харківщина реалізовуватиме проєкти з відбудови разом із німецькими партнерами

Укрінформ
Харківська область реалізовуватиме проєкти з відбудови та посилення обороноздатності разом із німецькими партнерами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Харківської обласної військової адміністрації.

Як зазначається, про це йшлося під час зустрічі начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова з послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартіном Єгером.

За даними Харківської ОВА, нині Німеччина бере участь у відновленні одного з провідних навчальних закладів Харківської області, який було пошкоджено внаслідок російської ракетної атаки. Триває робота з відновлення офлайн-навчання в закладі вже цієї осені.

«Вдячні Федеративній Республіці Німеччині за незмінну підтримку Харківщини. Посол відзначив ефективність Харківщини у відновленні критичної енергоінфраструктури та висловив подальшу підтримку в цьому питанні. Загалом обговорили перспективні проєкти та плани, які передбачають залучення допомоги, інвестицій для відбудови Харкова. Зокрема і конкретне посилення обороноздатності. Дякуємо за сприяння і спільну роботу на розвиток Харківщини та України», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: Бельгія виділить €150 мільйонів на проєкти відбудови в Україні

Також учасники зустрічі обговорили питання відновлення зруйнованих енергетичних об’єктів та їх захист, підготовки до зимового сезону з врахуванням децентралізованої моделі енергопостачання тощо.

Як повідомляв Укрінформ, 29 липня у межах робочої поїздки до Харківської області Президент Володимир Зеленський відвідав місто Дергачі та оглянув відновлені багатоквартирні будинки.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-