Покровськ став членом Європейського альянсу міст та регіонів для відбудови України

Покровськ став членом Європейського альянсу міст та регіонів для відбудови України

Укрінформ
Покровськ на Донеччині став асоційованим партнером Європейського альянсу міст і регіонів для відбудови України.

Про це повідомляє пресслужба Покровської МВА, передає Укрінформ.

«На ім'я начальника Покровської МВА Сергія Добряка надійшов лист, підписаний Президентом Комітету регіонів ЄС Васко Алвесом Кордейру, що підтверджує членство Покровська у Європейському альянсі міст та регіонів для відбудови України», - йдеться у повідомленні.

У листі окремо зазначено, що Альянс приймає місто Покровськ, яке наразі представлене військовою адміністрацією, з розумінням того, що цивільні органи влади візьмуть на себе представництво після скасування воєнного стану. Такий підхід забезпечує наступність і належне представництво, що відображає прихильність Альянсу спільним демократичним цінностям.

Читайте також: В Європейському альянсі інформагентств створили комітет з протидії дезінформації

«Приєднання Покровська до Європейського альянсу відкриває нові горизонти для нашого міста. Ми готові активно співпрацювати з європейськими партнерами для відновлення та розвитку. Майбутнє України – в Європі!» - зазначив Сергій Добряк.

Як повідомляв Укрінформ, Європейський альянс міст та регіонів для відбудови України було створено в червні 2022 р. Європейським комітетом регіонів ЄС та його партнерами, європейськими та українськими асоціаціями місцевих і регіональних органів влади. Цей орган об’єднує зусилля міст і регіонів ЄС та України, а також їхніх національних представницьких асоціацій для реконструкції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-