Племінник Трампа назвав дядька атомно божевільним і сказав, що голосуватиме за Гарріс

Племінник Трампа назвав дядька атомно божевільним і сказав, що голосуватиме за Гарріс

Укрінформ
Племінник кандидата в президенти Дональда Трампа Фред Трамп назвав свого дядька «атомно божевільним» і заявив, що голосуватиме за претендентку від демократів Камалу Гарріс.

Як передає Укрінформ, про це він заявив у вівторок в інтервʼю ABC News.

«У кожній родині є божевільний дядько. Мій дядько Дональд - атомно божевільний (сильно божевільний, - ред.)», - сказав він, представляючи свою нову книжку «Усе в родині: Трамп і як ми до цього дійшли».

На прохання пояснити, що він має на увазі, Фред Трамп зазначив: «Він робить речі… від яких я здригаюся й кажу: невже це той самий хлопець, якого я знав? Що змусило його змінитися?.. Що змусило його стати таким? Але при всьому цьому, у мене з ним завжди були хороші взаємини».

Читайте також: Біткойн подорожчав після промови Трампа на підтримку криптовалют

Фред Трамп, син покійного старшого брата експрезидента Фреда Трампа, який помер у 1981 році у віці 42 років, каже, що написав книжку, зокрема, для того, щоб захистити людей з важкими порушеннями розвитку, таких як його дорослий син Вільям. За його словами, розповідь про родину Трампа не є політичним замовленням, а радше «повною правдою» про його дядька.

У книжці докладно описано, як Трамп вдавався до расистських висловлювань.

Читайте також: Трамп повернувся до практики вживання образливих прізвиськ стосовно своїх опонентів - Politico

«Мені було близько десяти років, і я був у будинку моїх бабусі й дідуся, як і багато інших, - сказав Фред Трамп. - І Дональд - я чув, як він кричав…

Я спустився до під'їзної доріжки будинку… Там стояв його білий кабріолет El Dorado з двома порізами… І він двічі вжив слово на літеру «н» (ідеться про образливе йменування темношкірих, - ред.), кажучи, хто, на його думку, зробив це».

На переконання племінника, Трамп насправді не є расистом, а «використовує людей, незалежно від того, чорношкірі вони чи ні».

«Він використовує їх як реквізит. І коли він отримає від них те, що йому потрібно - голоси виборців, - він відсуне їх».

Також Трамп, уже бувши президентом, жорстоко висловлювався про людей з інвалідністю, додав його племінник.

«Ці люди, це все витрати... Вони повинні просто померти», - процитував Фред Трамп свого дядька.

Він наголосив, що планує віддати свій голос на президентських виборах за Гарріс.

У команді Трампа категорично відкинули будь-які звинувачення на адресу кандидата від республіканців, назвавши слова племінника брехнею.

Як повідомляв Укрінформ, на запитання про дебати з Гарріс Трамп відповів, що ймовірно піде на них, але залишає собі можливість відмовитися.

Фото: Doug Mills/The New York Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-